Forside
«
»
Banner%205000AW%201920x570.jpg
Cykel P - Model 5000AW

med plads til reklame eller logo

Banner%20model%202000.jpg
Cykel P - Model 2000

Billigt og let stativ

Banner%20model%203500.jpg
Cykel P - Model 3500

Pladsbesparende stativ til garage, skur eller kælder

Banner%20model%204000.jpg
Cykel P - Model 4000

Skånsom ved dæk og fælge

Du er her: Forside » Produkter » Cykelparkering » Cykel stativer tilbud

Cykel stativer tilbud   

 

Danskere er et af de mest cyklende folkefærd i verden, og de fleste ejendomme har derfor behov for en god løsning, når det kommer til opbevaring og parkering af beboeres eller besøgendes cykler.

 

Hos FlexinEx har vi altid et godt tilbud på et cykelstativ, der passer til enhver ejendoms behov. Vi leverer cykelstativer, som er fremstillet i samarbejde med førende producenter i Europa, i materialer som kan klare mange års brug og slid i det danske klima. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et cykelstativ, som er tilpasset dit behov.  

 

 

Køb af cykelstativ - kend dit behov

 

Hvad end beliggenheden er byen, hospitalet eller boligejendommen i provinsen producerer og leverer FlexinEx til alle behov, fra stativer til enkelt- eller dobbeltsidet parkering med skiftevis høj og lav bøjle, til stativer med øget tyverisikkerhed, hvor cykellåsen spændes fast direkte på cykelstativet.

 

Ved køb af cykelstativ er det vigtigt at tage stilling til omgivelsernes behov og muligheder. Derfor leverer FlexinEx også stativer med reklameplads, eller mere festlige stativer i tilpassede farver til børneinstitutionerne eller kulturstationerne. Vi kan levere enkelte stativer, eller sammensætte en række stativer til ejendomme med større behov, fx hospitaler, skoler eller cykelparkering for firmaer. Har du et helt særligt behov, er vi også åbne for forslag. Kontakt os i dag for et tilbud på din løsning inden for cykelstativer.

 

 

Pladsbesparende to-etagers cykelstativ

 

En af vores populære løsninger er vores Model spacer, en dobbeltdækket parkeringsløsning, hvor cyklerne kan placeres i to vertikale niveauer. Dette to-etagers cykelstativ er med til at spare vigtig gulvplads, hvis man har pladsmangel.

 

 

Cykelgarage – for ekstra sikkerhed

 

Udover vores stativer med øget tyverisikkerhed leverer FlexinEx også cykelgarager for ekstra sikkerhed. Vil du være helt sikker på, at din cykel står sikkert, kan disse leveres enkeltvis eller som et system til større ejendomme. Cykelgaragen kan leveres i specialdesign eller som en del af en totalløsning, hvor cykelgarage, postkasse og informationsskabe matcher og dermed giver ejendommen et sammenhængende og løftet udtryk. Cykelgaragen er afgjort det sikreste valg, når det kommer til cykelparkering.

 

 

Det skal være attraktivt at vælge cyklen

 

Motion og miljø - der er mange gode grunde til at vælge cyklen frem for bilen, og hos FlexinEx vil vi med vores cykelløsninger derfor gerne være med til at gøre det endnu nemmere at være cyklist.  

 

Kontakt os gerne hvis du er midt i en overvejelsesproces, og få vores professionelle feedback på dit projekt, samt et godt tilbud på cykelstativer eller cykelgarage.  

 

Klik på billedet for større version

 

 

Klik på billedet for større version

 

 

 

 

Kontakt
FlexInEx ApS
Hattemagervej 8A
DK-9000 Aalborg

Tel.: +45 98 13 10 98

Kontakt: post@flexinex.dk
Faktura: account@flexinex.dk

CVR-nr.: 40597204

Copyright© 2021 FlexInEx ApS

Skriv til os

Ring til os på +45 98 13 10 98

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.